Byggbolaget Källdén & Granath AB


NÅGRA REFERENS-PROJEKT

Vi vet att en kunds ord alltid väger tyngre än vårt. Därför är vi oerhört glada att få presentera några av våra nöjda kunder. Är du lite extra nyfiken på något projekt så är du mycket välkommen att höra av dig så berättar vi mer. Vill du själv prata med beställarna, så förmedlar vi självklart en kontakt.
ABBA THE MUSEUM

Byggbolaget Källdén & Granath fick 2013 bland annat den stora äran att bygga Waterloo-rummet och Polarstudion på Abbamuseumet.

Läs mer om uppdraget här!DRÖMHUSET

Här är ett uppdrag som vi är oerhört stolta över och där vi verkligen fick visa på vår kunskap om lösvirkeshus. Vi fick en chans, tillsammans med Curt Sikströms Bygg att förverkliga en kunds drömhus.


Läs mer om drömhuset här!


TILLBYGGNAD PÅ 30-TALSVILLAN

Att bygga till är ett vanligt och ganska smidigt sätt att få mer utrymme. Vi är lite extra förtjusta i just tillbyggnader eftersom det alltid är en utmaning att få en ny byggnation att se ut som en del av orginalstrukturen.

Läs mer om 30-talsvillan här!


CARPORT & GÄSTSTUGA

Hus är inte alltid av den större varianten. Här var uppdraget en Carport med förråd och en vinterbonad gäststuga på ca 15 kvadrat i samma stil. Byggnaderna tog ca 4-5 veckor var att slutföra. Lösvirke som vanligt, och ett jobb som vi fick på rekommendation - vilket vi tar som ett bevis på att kunderna gillar vårt arbete.

Funderar du på något mindre projekt? Hör av dig och berätta mer.

OMBYGGNATION

Det här gårdshuset på ca 70 kvm i Saltsjöbaden byggdes om från grunden. Originalbyggnaden revs helt och byggdes upp på nytt för att det skulle kunna fungera för uthyrning. Även detta jobb gjordes tillsammans med Curt Sikströms Bygg.

Har du också en byggnad som behöver moderniseras men utan att förlora originalkaraktären? Inga problem, det fixar vi!

NYTT KÖK

Ett vanligt uppdrag för oss är att bygga och bygga om kök. Vi har stor erfarenhet av alla typer av kök,
ifrån Ikea till exklusivare märken. Oavsett om du vill ändra planlösningen eller bara byta köksskåp.
Med vår erfarenhet av köksbyggnationer är vi gärna med redan i planeringsstadiet av bygget.

Vi har många referenser inom köksbyggnationer, vill du veta mer, slå oss en signal!

Byggbolaget Källdén & Granath AB | Idunvägen 12 | 133 38 Saltsjöbaden | info@byggbolagetkg.seLogin: